Support portal login

Storage

Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor storage? Dan biedt Sencit u een passende oplossing. Met SAN Storage creëert u de perfecte verhouding tussen capaciteit en performance, zonder te investeren in eigen hardware. Hierdoor zijn uw kosten voor opslag- en servercapaciteit transparant gescheiden en bent u zeer flexibel in allocatie van data en middelen. Bovendien staat uw storage centraal opgeslagen in datacentra die voldoen aan de hoogst mogelijke eisen op gebied van datahousing. SAN Storage beschikt u over de ideale verhouding tussen capaciteit en performance. Uw productiestorage staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacentra. 

Met onze SAN Storage heeft u beter zicht op uw werkelijke opslagbehoefte en kunt u overcapaciteit flexibel toewijzen aan plaatsen waar dat nodig is. Het biedt dus een flexibele basis om de beschikbaarheid van productieomgevingen te optimaliseren. Uw server(s) wordt via ons geavanceerde netwerk en iSCSI-protocol verbonden met de opslagapparatuur. Hierdoor lijkt het alsof uw server direct is gekoppeld, zonder dat u deze heeft verplaatst.

De mogelijkheden

Met SAN Storage van Sencit kunt u opslagcapaciteit, performance en beschikbaarheid optimaal afstemmen naar wens. Wij beschikken over eigen hardware, meerdere datacenterlocaties en een onafhankelijk netwerk. Hierdoor kunnen wij een SAN-ontwerp maken dat naadloos aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij uw SAN Storage bijvoorbeeld shared, dedicated en zelfs geografisch redundant uitvoeren. Dit maakt uw SAN oplossing breed inzet- en schaalbaar.

Wilt u meer informatie over de Storage mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met Sencit.

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega